Bu sitede Facebook Uygulamaları , Facebook Kapak Fotoğrafları , Bilgisayar Oyunları , Seo Hakkında Bilgiler , Oyun Hileleri Bulabilirsiniz >>> Picassonun Fırçasıysa Webmasterin Kalemi

0 Alışveriş Yaparken Dikkat Edin Google'da Ara

Gönderen:Unknown Tarih: 2 Eylül 2013 Pazartesi 0 yorum

11920255 happy family with a grocery shopping cart 300x225


 


Birçok insan alışveriş yaparken birçok yanılgıya düşüp, bu zevki bir kabusa dönüştürme yeteneğine sahiptirler. Aslında alışveriş yaparken de belli kurallara sahibizdir ve bu kurallara uymadığımız takdirde bizim zararlı çıkacağımız kesinlikle bir gerçektir. İşte, tam bu nokta da sizlere paylaşacağım belli başlı kurallar olacak.


Özellikle orta ve üst seviyelerde alışverişe çıkılırken bazı kurallar unutuluyor ve bu da kişinin çevresiyle ya da kendisiyle sorunlar yaşamasına neden oluyor. Alt kesim mesela kendini kontrol etme bakımında kesinlikle uzman kesim sayılmalı ve görülmelidirler. Şöyle, inanılmaz bütçe planları sayesinde ayaklarını yorganlarına göre uzatıp, bu zorlu yolculuğu kendi lehlerine döndermeyi rahatlıkla başarabiliyorlar. Bu yüzden hepimizin örnek alması gereken bir uzmanlık alanlarına sahip olduğunu inkar edemeyiz. Keyifli bir alışveriş için kesinlikle dikkat etmemiz gereken birkaç kritik nokta bulunuyor.


Kendimize muhakkak bir plan çıkarmalıyız ve bu plan çerçevesinde hareket etmeliyiz. Eğer, çıkardığımız bu plan çerçevesinde hareket edebilirsek, alışveriş keyfimizi bir üst seviyeye çıkartabiliriz. Mesela, bir bütçe planı çıkartalım ve gelirimize göre bunu ayarlayalım. Mesela 100 lira gelirimiz var ise 20 ya da 30 lirayı kendi zevklerimiz doğrultusunda alışverişe harcayalım. Bu tip şeyleri yaptıkça aldığımız ürünler bize daha değerli gelecek ve alışveriş ile yakalanan o mutluluk bir üst kademeye ulaşacaktır.


Bunları yapmakla beraber hala eski alışkanlıklarınızdan vazgeçemiyorsanız, o zaman kesinlikle bir uzmana görünmenizde fayda olduğunu düşünüyorum. Ne de olsa burada sizin paranızdan söz ediyorum.



Alışveriş Yaparken Dikkat Edin

0 yorum:

Yorum Gönder