Bu sitede Facebook Uygulamaları , Facebook Kapak Fotoğrafları , Bilgisayar Oyunları , Seo Hakkında Bilgiler , Oyun Hileleri Bulabilirsiniz >>> Picassonun Fırçasıysa Webmasterin Kalemi

0 Bedava ilan sitesi - ilanverr.Net Google'da Ara

Gönderen:Unknown Tarih: 24 Ağustos 2013 Cumartesi 0 yorum

İnsanlar günlük hayatın içerisinde bir çok iletişim kurmaktadırlar. İletişim çeşitlerinin en fazla yaygın olanlarından bir tanesi ticari olanlarıdır. İnsanlar farkında olarak yada olmayarak sürekli olarak günlük hayatta birbirleri ile alışverişte bulunmaktadır. Bu alışverişlerin illa para karşılığında olması da şart değildir. Ticaret, insanların birbirleri ile sürekli olarak iletişim kurmaları ile meydana gelir ancak, en fazla kullanılan ticaret türü parasal olanlardır. Parasal olarak ticaretin tarihi paranın ilk bulunduğu çağlara denk gelmektedir. Paranın Lidyalılar tarafından bulunmasından önce alışverişler insanlar tarafından takas yolu ile yapılmaktadır. Ancak, takas yolu ile yapılan ticaretler çok sağlıklı olmadığından paranın bulunmasından sonra bu kaynak alışverişlerin en büyük unsuru olarak günümüze kadar gelmektedir.

Ancak paranın icadından sonra insanlar daha fazla para kazanmak ve ticaretlerini daha yaygın şekilde yapmak için yardımcı kaynaklara ihtiyaç duymaktadır. Günümüzde firmaların en fazla ihtiyaç duydukları mecra reklam mecrasıdır. Reklam mecrası ile insanlar ürünlerini 1000’lerce insana ulaştırmaktadır. Reklamın bugün insanla ulaştırılması için bir çok araş kullanılmaktadır. Bunların en başında radyo ve televizyonlar gelse de artık günümüzde internet dünyasının gelişmesi ile birlikte televizyon ve radyoların yanında en büyük reklam mecrası olarak internet reklamları da sayılabilmektedir. İnternet üzerindeki reklamlar hem ürünlerin hem de firmaların pazarlanması şeklinde yapılabilmektedir. Ülkemizde şu anda internet reklamları için en fazla kullanılan sitelerin başında e-ticaret ve ilan siteleri göze çarpmaktadır. Günümüzde ülkemiz sınırları içerisinde yayında olan 1500 tane ilan sitesinin olduğunu söylemek mümkündür.
ilan ver ülkemizde yayın hayatına devam eden ve en profesyonel ilan sitelerinden bir tanesi olarak dikkat çekmektedir. İnsanların kolayca mal veya hizmetlerini tanıtabileceği web sitesinde ilanlarınızı bir çok kategoride yayınlayabilmek mümkündür. Bu kategorilerin en başında ise oto ilanları, emlak ilanları, eleman ilanları ve alıcı satıcı ilanları gelmektedir. Bunlar, sitede yer almakta olan ana kategorilerdir. http://www.ilanverr.net kategorisinde bir çok alt kategori bulunmaktadır. İlanlarınızı bu alt kategorilerden herhangi birisinde yayınlayarak insanlara ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Size en uygun kategoriyi seçtikten sonra eklediğiniz ilanlardan http://www.ilanverr.net hiçbir ücret talep etmeyecektir.



Bedava ilan sitesi - ilanverr.Net

0 yorum:

Yorum Gönder