Bu sitede Facebook Uygulamaları , Facebook Kapak Fotoğrafları , Bilgisayar Oyunları , Seo Hakkında Bilgiler , Oyun Hileleri Bulabilirsiniz >>> Picassonun Fırçasıysa Webmasterin Kalemi

0 Online Alışveriş Hakkında Her Şey Google'da Ara

Gönderen:Unknown Tarih: 2 Eylül 2013 Pazartesi 0 yorum

shopping 300x242


Her ülkenin kendine göre görenekleri ve gelenekleri vardır. Bazıları eksi ve bazıları da artı yönlüdür. Kuşkusuz ki ülkemizde eksisi bulunan bir çok noktaya sahip. Bunlardan bir tanesi blogumun konusu ile ilgili olarak alışveriş kültürüdür.


Pek, nedir bu alışveriş kültürü? Aslında, çoğunuzun bildiği üzere televizyonu izlemenin bile bir kültürü bulunmaktadır. Yani anlayacağınız, yaptığımız ve yapmadığımız birçok şeyin kendi çapında oluşturulmuş bir kültürleri bulunuyor. Alışveriş kültürü ise basitçe, bütçe, ihtiyaç gibi konulara ayrılabilir ve böyle ayrı bir perspektiften bakılabilir.


Özellikle yaşadığımız bu dönemlerde insanlarda bir alışveriş çılgınlığı sarmış durumda. İnsanlar maaşlarının iki katı değerinde ürünleri hiç düşünmeden almaya kalkışabiliyorlar. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi de insanlara yapılacak sahte gösterişten başka bir şey değildir. Örneğin şu aralar iPhone 5 en popüler cihazlar arasında en tepe noktada. Asgari ücretli insanlar belki de bu ürünü en çok alan kesimlerden bir tanesini oluşturuyorlardır.


İhtiyacımız olmayan şeyleri alışveriş sepetimize eklemek gerçekten de hiç mantıklı değil. Bununla beraber alacağımız şeylerin listesini bir önem sırasına göre de düzenlemeyi maalesef başaramıyoruz. Rastgele yapılan listelerde sizin de tahmin edeceğiniz üzere pek başarılı sonuçlar vermiyor. Aslında çoğumuzalışveriş listesi yapmaktan mağduruz.


Dediğim gibi bunları bir düzene sokmalı ve her şeyde başarı getiren disiplini alışveriş yaparken de hatırlamalıyız.



Online Alışveriş Hakkında Her Şey

0 yorum:

Yorum Gönder