Bu sitede Facebook Uygulamaları , Facebook Kapak Fotoğrafları , Bilgisayar Oyunları , Seo Hakkında Bilgiler , Oyun Hileleri Bulabilirsiniz >>> Picassonun Fırçasıysa Webmasterin Kalemi

0 Goldentowns Tavsiyeleri Google'da Ara

Gönderen:Unknown Tarih: 4 Nisan 2014 Cuma 0 yorum
Goldentowns Tavsiyeleri

Arkadaşlar kendi tercübeme dayanarak sizleri aydınlatmaya  calı
şacağım Ve bir kaç faydalı tavsiyelerde bulunacağım ,
klasik hataları yapmayın,hemen her şey biranda olsun derseniz 

çuvallayabilirsiniz :) Olmaz değil,aslında olur ama para ile olur. Biraz altın alırsınız ve yolunuza daha hızlı bir şekilde devam edebilirsiniz,ancak böyle olur :) Ama şimdi konumuz yatırım değil tavsiyelerden bahsedeceğim..Doğru bir yol çizimi için faydalı ve gerekli bilgiler,doğru bildiğim herşeyi sizlerle paylaşacağım,daha kolay ve rahat kazanabilmeniz için.Oyunun mantığını tamamen anlayabilmemiz için..


YOLLAR - EVLER
Öncelikle yollardan başlamak istiyorum nede olsa yollar bu oyunun bel kemiği. Her yapının seviyesini yükseltmek (upgrade) bildiğiniz gibi bazı şartlara bağlıdır.Bütün binaların ortak şartı,da yollardır.Yani kısacayollarınız gelişmeden diğer binaları geliştiremezsiniz.


İlk aşamayı 5-10 leveli geçtikten sonra artık devamlı evlerin mümkün oldoğunca seviyesini artırın. Mecbura kalmayınca yeni ev yapmayın !Hazırda olan evinizi yükseltin önce sonuçta daha karlı.

Her bir yeni ev yap
ımında extra işçi gerekir !  evimiz varsa buna hiç gerek yok. Çünki evler hem işçi kapasitesini hemde mutluluğu direk etkiler.

Her evde her level,de 2 işçi bulunmakta,evleri level 10,a kadar
yükseltebiliyoruz ,kısaca toplam bir evde 20 işçi kalabiliyor !
Yani 10 tane ev yapmaktansa 1 tane evi 10. levele yükseltmek yetiyor.:) Evlerin seviyesi ne kadar yüksekse o kadar çok işçi üretebilirsiniz hemde aynı anda mutluluğunuz artar. 


MUTLULUK
Mutluluğu arttırın böylelikle işçilerin ömrü uzayacak ve
daha az işçi üreterek daha çok iş yapmış olacaksınız.
Örneğin mutluluk % 10 da işçiler 10 gün yaşıyor !
Mutluluk % 100 de tam 60 gün yaşıyorlar,aradaki fark baya büyük !! 

Şu an ben level 29 dayım mutluluk %60 benim işçiler 36 gün yaşıyor.Mutluluğu artırmanın en büyük etkenlerinden biri evleri çoğaltmaktır ve diğeri lux kategorisine giren evleri çoğaltmaktır (kasino,Banka,Restorant gibi) Evleri yükselttikçe mutlulukda beraberinde artacaktır.

TOWN HALL
Ana evden (town hall) bol bol işçi üretin.İşçi,de bu oyunun sınırlayıcı ve en önemli faktörlerden biridir.Yeterince eviniz olduğu sürece korkmayın. Sorunsuz devamlı işçi üretebilirsiniz. (yani ev konusunda devamlı bir adım önde olursanız işçi üretmek hiç sorun olmaz)

FABRIKALAR
Fabrikalar hammadde üretir.odun,taş,sebze,toprak.. Herşey hammadde ile yapıldığına göre fabrikaları da devamlı yükseltmek veya çoğaltmak lazım. Fabrikalar herşeyi ürettiği ïçin önemini göz ardı etmeyelim,yeterli kaynağımız yoksa ,yarı yolda kalırız :) Beklemek zorunda kalabiliriz. Fabrikaların en iyi taraf
ı istediğiniz yere kurabilirsiniz,çünki etki alanı yoktur diğer binalar gibi.! Bilhassa şehrin kenarlarındaki boş kalan yerleri fabrika kurarak doldurabilirsiniz,sadece yol olması yeterli..

ETKI ALANI
Kurulum (strateji) önemlidir.Çünkü bazı binaların seviyesini yükselmek için bazı binaların etki alanında olması lazım.örneğin evi upgrade etmek için marketin etki alanında olmalı.Alan yetmezse marketimizi upgrade ederek alanı genişletiyoruz. İlerde isteyeceği polis ve diğer binalar içinde aynı şey geçerli.

SAVUNMA
Ve son olarak kendimizi savunmak için daha doğrusu şehrimizi iyi korumak için sadece barracks denilen binayı kurun yeterli.. Level yükseldikçe asker defens üretir ve şehrimizi savunmaya yetiyor,bir kaç asker üretin hepsi bu..


Benim asıl deyinmek istediğim şey , başka hiç bir şey almayın askeriyeye veya savunmaya ait çünki aktif değil çalışmıyor !! (oyun dışı henüz) Ben 1. resimde gördüğünüz gibi 2 tane Defens tower aldım öyle kaldı sonunda adminle falan yazıştık bu oyunda olan bir hataymış forumda yazmışlar ama ben görmedim yazısını.Ve 20 gün sonra kendiliğinden siliniyormuş,bekliyecez .. :) Aynı hatayı siz yapmayın !!Unutmayın şehrinizi savunmak için sadece barrack inşa etmeniz yeterlidir. Gerisi hem para kaybı hem zaman.


Üstteki resimde gördüğünüz gibi Military Academy yazan yer soldaki bina İçinde 6 askeri bina bulunmakta,sonuncu bina zaten aktif değil! Aslında ilk birinci (barracks) hariç hiç biri aktif değil !!
Lütfen dikkat edin benim yaptığım hataya düşmeyin :)
Yukardada belirtiğim gibi şehrinizi savunmak için sadece barracks binası kurmanız yeterli,upgrad yaptıkça daha çok asker üretecektir.. Barrackssize İlerki levellerdede yeterli olacaktır..


Bol Şans ve Kazançlar Dilerim


Halen üye değilseniz oyuna başlamak için alttaki bannere tıklayınız

www.goldentowns.com?i=124961

0 yorum:

Yorum Gönder