Bu sitede Facebook Uygulamaları , Facebook Kapak Fotoğrafları , Bilgisayar Oyunları , Seo Hakkında Bilgiler , Oyun Hileleri Bulabilirsiniz >>> Picassonun Fırçasıysa Webmasterin Kalemi

0 Goldentowns Oyun Oynayın Gerçek Para Kazanın Google'da Ara

Gönderen:Unknown Tarih: 4 Nisan 2014 Cuma 0 yorum
Goldentowns Oyun Oynayın Gerçek Para Kazanın
hem oyun oynayıp hem para kazanmak isteyenler için..Gerçek zamanlı para kazanabilceğiniz web tabanlı strateji
savaş,ekonomi ticaret oyunudur..





Üstteki resim biraz karışık gelebilir  :) onun icin alttaki resmide ekledim.. 




Goldentowns NEDİR
Goldentowns daha eski ve köklü bir oyun olan Anno 1777' nin seosu Vlad Cristian tarafından öne sürülen ve deflasyonal bir ekonomik sistemi tarif eden bir tez üzerine oluşturuldu. Goldentowns' da belli bir miktar sanal altın bulunmakta (100,000 Goldentowns parası) ve bu para gitgide istikrarlı bir şekilde oyunculara dağıtılmakta.19 Ağustos 2013 de hizmete girdi.,,


Goldentowns gerçek 24k gold ile güvenceye alınmış dünyada ki ilk oyundur. Oyunda suan 1 gold'un karşılığı yaklaşık 6.5 € dur.

Oyunun grafikleri oldukça güzel ve çoğu internet tarayıcısında hızlı açılıyor.Oynamaya 1 hafta önce başladım ve şunu söyleyebilirim ki Goldentowns şu ana dek oynadığım en karmaşık ve en gelecek vadeden ücretsiz online browser oyunu.
Oyundaki diğer oyuncularla görüştüğümde hayretler içinde kaldım çünkü içlerinden birisinin bir kaç ay önce oyuna başlamış ve son 1 ayda 1,500 sanal altın satıp toplam 6,000 Euro kazanmış olduğunu gördüm. Şu an itibariyle oyunda 1 sanal altın 6.5 € değerinde ve bu değer zaman içerisinde giderek yükselmekte!

Arkadaşlar bu oyun çok zevkli Gerçekten...
Goldlarınızı Paraya çevirip PAYPal ınıza Aktarmas
ı daha zevkli..

www.goldentowns.com?i=124961
Goldentowns,dan nasıl para kazanılır

Mükemmel bir şehir kurup bu şehir üzerinden gerçek para kazanabilirsiniz! Oyuna ilk başladığımızda karşımıza küçük bir kasaba çıkıyor.Bizim yapmamız gereken bu kasabayı büyütüp kazandığımız altınları  €uro,ya 'ya çevirmek. Oyunda ki bütün binaları maksimum 5. seviyeye yükseliyor. Kısa zamanda gerçek gelir elde etmek için doğru bir stratejiyle oynamanız gerekiyor. .
Oyunun başlarında geliştirmeniz gereken en önemli binalar evler, ödüncü, çiftlik, blacksmith, stone pit ve gold mine kurmak ve geliştirmektir.

Oyunda altın kazanmanın çeşitli yolları bulunuyor, fakat en kolay yolu gold mine kurmak ve işçi çalıştırmaktır..

Altın madeni son seviyede 24 saatte 0.5 gold üretir.
Bu da bize günlük 3.25 € gelir sağlar.

Goldentown gerçek zamanlı simülasyon oyununda asıl amaç şehrimizi geliştirmek, ülkeyi yönetmek, savaşlara katılmak ve para kazanmaktır. Önerileri doğrultusunda ilk başlarda odaklanmamız gerekenler yollar, evleri geliştirmek, ödün fabrikası, çiftlik, blacksmit, stone pit ve gold minedir.

Binaları geliştirmek için yolları geliştirmemiz şart, o yüzden yollarla başlıyoruz. ya da neyi geliştirmek istiyorsanız oradaki yolu geliştirin.

Evleri olabildiğince yükseltmeye çalışın. Evleri yükselttikçe şehrin nüfusu articaktır ve bu sayede çalışan işçi sayısıdda articak ve daha fazla üretim yapabilceksiniz.

Marketten altın karşılığında item satabilmek için % 60 happinesinizin olması gerekmekte. Her türlü gereksinimlerinizi marketten sağlayabilirsiniz.

Evleri geliştirerek, marketin yanına evler kurarak happinesinizi arttırabilirsiniz.

Her iş bir miktar enerji gerektirir ve işi yaptığınızda enerjidemn düşer. Enerji genelde her saat 1 artar. Eğer daha fazla enerjiye ihtiyacınız varsa enerji simgesine tıklayıp satın alabilirsiniz.

En önemli kurulması gerekenlerin başında gold mine geliyor.
Bu sayede bir miktar gold kazanabiliyorsunuz. Ayrıca gold u gerçek paraya dönüştürüp, paypal hesabınıza yatırabiliyorsunuz.

ayrıca üretime saatinin bittiği zamana göre oyuna girerseniz hemen tekrar üretime başlayabilir daha seri gelişebilirsiniz.
Inventöry,den sahip olduğunuz ürünlere bakabilirsiniz. Meat 'i sıfıra düşürmemeye çalışın anladığım kadarıyla popülasyon o sayede geçiniyor ve düşürülmemesi gerektiğini söylüyor yabancı kullanıcılar.

Yeni kullanıcıların savaşa gitmesine gerek yok çünkü herhangi bi ordunuz olmadığından hiç bişi yapmayacaksınız. fakat kendini savunak isteyenler military buildings defence tower 'a gelerek kendilerini savunabilirler.

Arazi Temizleme
Oyuna başladığınızda arazinizin çoğunluğu orman ile kaplıdır. Herhangi bir arazi üzerine birşey inşa etmeden önce temizlemeniz gerekir. Temizleme 24 saat sürer ve kaynak gerektirir. Bir araziyi temizlemek için arazinin üstüne tıklamalısınız. Ve temizlemek istediğiniz arazinin bir yola sınırı olması gerekir.

GoldenTowns’da 3 tip bina vardır: Üretim binaları, Servis binaları ve Askeri binalar. Servis binaları Basit servis binaları ve Lüks Servis binaları olmak üzere ikiye ayrılır. Üretim binaları hammadde ve altın üretirler. Askeri binalarda asker üretilir. Servis binaları ise diğer binaların seviyelerini artırabilmek için gereklidir.

Sebze çiftlikleri sebze üretmek için kullanılır. Sebzeler et,ödün,taş ve demir üretmek için kullanılır. Aşağıda sebze çiftliklerin inşaat ve geliştirme maliyetleri yer almaktadır.


Hammaddeler
Hammaddeler ve onların çıkarılması oyunun en önemli noktalarından biridir. Hammaddeler kasaba içindeki her türlü işlemde kullanılırlar ve kasabanın gelişmesi ile doğrudan ilgilidirler.Hammaddeler diğer oyunculardan da gold karşılığı alınabilir ama esas olan onları kendinizin üretmesidir.

Goldentown da 6 çeşit hammadde vardır: Vegetables, Meat, Wood, İron, Stone ve Clay. Vegetables hariç tüm hammaddeler üretiminde diğer hammaddelere ihtiyaç duyarlar.
Vegetable: Vegetable farmlarda üretilir. Üretiminde diğer hammaddelere ihtiyaç duyulmaz. Meat,Wood,Stone üretiminde ve yeni işçi alımında kullanılırlar.
Meat: Meat üretiminde vegetable gereklidir. Wood, stone, iron ve clay üretiminde meat kullanılır. Meat, animal farm larda üretilir.
Wood: En önemli hammaddelerden biridir. Binaların inşaatında kullanılır. Timber Work larda üretilir, üretiminde et ve sebze gerekir.
Stone: Stone en çok yol yapımında kullanılır. Yolların yapımı ya da geliştirilmesi için gereklidir. Stone Quarry lerde üretilir üretimindemeat,wood ve vegetables gereklidir.
İron: Asker üretim binalarında çokça kullanılır.İronworks da üretilir, stone,wood,meat ve vegetables gerekir.
Clay: Yol ve yüksek seviye bina yapımında kullanılır.Clay Quarry lerde üretilir, üretiminde stone,iron,wood ve meat gereklidir.
Kasaba haritasında üst kısımda ne kadar hammadeniz olduğu bilgisi yer alır.

Arkadaşlar Goldentownsda önceliğimiz mutluluk artırımı.
Mutluluğunuz happiness ne kadar yük++++e şehirdeki insanlar o kadar uzun yaşar.

Mutluluk artırımı sadece ev seviyesi ve sayılarını artırmakla olur.
Genel formülü Ev seviyelerinin toplamı/Ev sayısı.
Ev seviyelerini artırmamız için Köy merkeziVillage Hall ile arasındaki yollarında aynı oranda artması gerekir.Örnek verecek olursak seviye 3 bir ev yapabilmeniz için seviye 3 yolunuz olması gerekli.Yol kuralı sadece evler için değil diğer tüm binalar için aynıdır.

İlk kurduğunuz binalar haricindeki her bina günlük %5 oranında hasar alır.Şehir merkezi,mezarlık,ilk kurulan üretim binaları,ilk kurulan evler hasar almaz.İçindeki bireylerde ölmez.
Bu yüzden ilk olarak oyunun sizi verdiği bu ilk binaların seviyelerini yükselterek başlamalıyız.Gereksiz bina yapmayın.Sadece yukarda size bahsettiğim ana binaları geliştirmek için bina yapın.

GoldenTowns dünyasında her yaptığınız hamle 1 enerji harcar.Mesela üretim yap tuşuna bastınız 1 enerji gitti.Üretileni topla dediniz 1 enerji daha gider.Enerji kazancı sabittir.Altınla enerji satın alabilirsiniz.

Market bölümünden hammadde takası,işçi alımı,asker alımı
yapabilirsiniz.Ayrıca Köyünüzün hisselerini halka arz edebilir,arz edilen köy veya oyun hisslerini satın alabilirsiniz.

Arkadaşlar bunlara ek olarak birileri size saldırıp köyünüzü vergiye bağlayabilir.Bunu takip edin böyle bi durumda karşı saldırı yapın.
Et miktarını bitirmemeye çalışın stoğunuzda sürekli et olsun.


Üye olmak için alttaki linki ( kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırın )
Bu link ==>>  
www.goldentowns.com/?i=198060

Linke dikkat ederseniz önünde (http://) YOK !
o yüzden lütfen linki oldugu gibi kopyalayıp üye olun..


ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN
www.goldentowns.com/?i=198060

Bol Şans ve Kazançlar Dilerim


GoldenTowns Blog Adresi: http://goldentowns6.blogspot.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder