Bu sitede Facebook Uygulamaları , Facebook Kapak Fotoğrafları , Bilgisayar Oyunları , Seo Hakkında Bilgiler , Oyun Hileleri Bulabilirsiniz >>> Picassonun Fırçasıysa Webmasterin Kalemi

0 Counter-Strike Global Offensive Türkçe - FULL - Zamunda Torrent - indir Google'da Ara

Gönderen:Unknown Tarih: 18 Eylül 2012 Salı 0 yorum
Counter-Strike Global Offensive Türkçe [Beta] | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

 Torrent
 Exe
 PC
 Beta
 Mevcut
 1.63 GB
 08.08.2012












Counter-Strike'da yeni perde açılıyor. Eski neslin favori multiplayer FPS oyunlarından Counter-Strike, taze halkasıyla yeni nesle de damgasını vurmak için  yapılandırılıyor.

     Orjinal Counter-Strike'ın yapımcısı Valve'nin deneyimli ellerinde şekillenecek olan Counter Strike: Global Offensive, PSN, Xbox Live Arcade ve Steam için geliştiriliyor.  Global Offensive yeni haritalar, karakterler, eski ve yeni silahlar, klasik Counter Strike içeriğinin güncellenmiş versiyonunu ve yeni oyun modlarını, matchmaking ve leader boards gibi klasik özelliklerin hepsini birden içerecek.Oyunu denemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz... :)



Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşletim sistemi: Windows 7 / Vista / XP
İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 veya AMD Phenom™ X3 8750 veya daha iyisi
Bellek: 1GB XP / 2GB Vista
Sabit Disk alanı: 5 GB sabit disk alanı
Ekran kartı: ATI Radeon X800 / NVIDIA GeForce 7600 / Intel HD Graphics 2000 veya daha iyisi



:kur_açıklaması:

Oyun kurulumu ve Türkçe yapılması:

Oyunu ilk kez çalıştırmak için bir Steam hesabına ve bilgisayarınızda yüklü Steam uygulamasına ihtiyacınız var. http://store.steampowered.com/ adresinden Steam’e üye olabilir ve Steam uygulamasını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Steam kurulumu bitince güncellemeleri yapın, Steam’e giriş yaparak çalıştığından emin olun. Eğer oyunun Türkçe olmasını istiyorsanız Steam’e girin ve sol üst köşeden Steam sekmesinden Settings’e tıklayın. Gelen pencereden INTERFACE sekmesine geçin ve üst tarafta “Select the Language” kısmından Türkçe’yi seçin ve OK deyin. Gelen uyarıda Restart’ı seçin. Steam yeniden başlayacak. Steam yeniden başlayınca tekrar parolanızı yazın ve giriş yapın. Şimdilik Steam açık kalsın.

Torrent bittiğinde “Counter-Strike Global Offensive [v.1.16.1.0]” adlı bir klasör inmiş olacak. Klasöre girin ve “Counter-Strike Global Offensive [7K] fixed” adlı kurulum dosyasını çalıştırın. Kurulum sihirbazı size oyunun nereye kurulacağını sorduğunda oraya “C:\Windows\Win_go_32bit” veya işletim sisteminiz 64 bit ise “C:\Windows\Win_go_64bit” yazın ve devam edin. Kurulum tamamlandığında Crack işlemini kendisi yapacak. Daha sonra Masaüstüne gelen kısayoldan oyunu çalıştırın (kurulum tamamlandığında kendisi de açabilir). Oyunu sorunsuz oynayabilirsiniz fakat bu yalnızca ilk çalıştırma için geçerli. Oyundan çıkıp yeniden girdiğinizde seçtiğiniz harita yüklenirken hata verecek veya oyundan atacaktır. Bundan sonra oyunu açabilmek için ise; öncelikle Steam’den çıkış yapın ve Steam’i tamamen kapatın (kapandığınan emin olmak için görev çubuğunda sağ taraftaki simgelerde Steam simgesinin durup durmadığına bakabilrsiniz) . Daha sonra oyunu kurduğunuz klasöre girin ve oradaki “steam_appid” adlı TXT uzantılı metin belgesini Not defteri ile açın. Daha sonra oradaki sayıyı silip oraya 3 basamaklı ve sonu “sıfır” ile biten herhangi bir sayı yazın (örn: ben 740 yazdım ve sorunsuz çalışıyor) . Kaydedin ve kapatın. Oyununuz artık sorunsuz çalışacaktır. Oyuna girmeden önce Steam’in kapalı olduğunu kontrol edin :) .

OYUNDAN ATMA GİBİ PROBLEMLER İLE KARŞILAŞIYORSANIZ 
Bazı arkadaşlarımız “steam appid” dosyasını sildikten sonra oyuna sorunsuz girdiklerini belirttiler, Siz de deneyebilirsiniz. Değişiklikten sonra oyununun çalışıp çalışmadığını yorum yaparak bildirebilirsiniz.






   

0 yorum:

Yorum Gönder